Coronaproof Castellumbezoek

Hoewel er een boel dingen zijn die niet kunnen in deze tijd, kijken wij liever naar wat wèl kan. Ondanks dat het museum helaas nog voor onbepaalde tijd gesloten blijft, valt er namelijk nog genoeg te beleven bij Castellum Hoge Woerd. Kom langs en ontdek het zelf!

Zo zijn de deuren van Podium Hoge Woerd in naam van de wetenschap op 19, 20 en 21 april tijdelijk geopend (geweest) voor een reeks voorstellingen van niemand minder dan Diederik Jekel, Laura van Dolron en Eric Vloeimans. Door het uitvoeren van dit soort testevenementen wordt er onderzocht hoe en wanneer er in de toekomst weer meer evenementen plaats kunnen vinden.

Verder zijn ook de geheel vernieuwde natuurspeelplaats en de buitenstallen van Steede Hoge Woerd gewoon toegankelijk voor publiek. Op het buitenterrein kan er lekker geklommen en geklauterd worden, en zijn er talloze kinderboerderijdieren aanwezig om te bekijken en te aaien.

Ten slotte staat het CastellumCafé klaar om je lievelingsmaaltijd(en) te verzorgen door middel van afhaal of thuisbezorging.

Kijk voor de actuele openingstijden op de respectievelijke websites.