Heropening museuM
dinsdag 8 juni

vanaf 8 juni weer iedere dinsdag t/m zondag geopend, van 10.00 – 17.00 uur

Goed nieuws! Vanaf dinsdag 8 juni 2021 opent Museum Hoge Woerd weer haar deuren en we kijken er naar uit om onze bezoekers weer te kunnen ontvangen. Bovendien keren we terug naar onze reguliere openingstijden: van dinsdag t/m zondag, van 10:00 tot 17:00 uur. Een bezoek aan het museum blijft gratis, maar gaat wel op basis van een reservering.

Alleen samen krijgen we Corona onder controle en zorgen we ervoor dat iedereens bezoek zo aangenaam mogelijk kan verlopen. Wij hebben desinfecterende middelen ter beschikking en er is een vaste looproute aangebracht langs de pronkstukken van ons museum. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van al onze bezoekers en medewerkers waarborgen.

Wij staan natuurlijk te popelen om iedereen weer welkom te mogen heten in ons museum! Desondanks wijzen wij je wel graag op de gewijzigde situatie wat betreft het bezoek. Zo krijg je voorlopig alleen toegang tot ons museum op vertoon van een geldig ticket met een gereserveerd tijdslot. De toegang tot het museum blijft, zoals je van ons gewend bent, wel gratis. Gedurende het bezoek verzoeken wij iedere bezoeker vriendelijk zich aan de vastgestelde looproute te houden. Ook vragen wij je een bezoek alleen te plannen indien je vrij bent van gezondheidsklachten. Meer informatie over deze bezoekersvoorwaarden vind je hier.

Kun je ook niet wachten om ons Castellum weer te betreden en op reis te gaan door het verleden? Reserveer je ticket(s) dan nu hier. Wij kijken alvast uit naar je komst. Tot snel!