Een jong gezin (moeder met dochter en zoon) volgt samen een audiotour en bekijkt het opgegraven Romeinse schip aandachtig.

Heropening museuM
zaterdag 6 juni

iedere zaterdag & zondag geopend, van 10.00 – 17.00 uur

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 6 juni 2020 opent Museum Hoge Woerd weer haar deuren voor u, en we kijken er naar uit om u te ontvangen. Wij zullen voorlopig alleen de weekenden (zaterdag en zondag) geopend zijn voor bezoekers die een ticket gereserveerd hebben. Graag vertellen wij u hier meer over.

Alleen samen houden we Corona onder controle en zorgen we ervoor dat uw bezoek zo aangenaam mogelijk kan verlopen. Daarom gaan wij de komende dagen aan de slag om ons museum helemaal gereed te maken voor het nieuwe normaal. Zo zullen wij desinfecterende middelen ter beschikking stellen en een vaste looproute aanbrengen langs de pronkstukken van ons museum. Op deze manier kunnen wij de veiligheid van al onze bezoekers en medewerkers waarborgen.

Wij staan natuurlijk te popelen om u weer welkom te mogen heten in ons museum! Desondanks wijzen wij u wel graag op de gewijzigde situatie wat betreft uw bezoek. Zo krijgt u voorlopig alleen toegang tot ons museum op vertoon van een geldig ticket met een gereserveerd tijdslot. De toegang tot het museum blijft, zoals u van ons gewend bent, wel gratis. Gedurende uw bezoek verzoeken wij u vriendelijk u aan de vastgestelde looproute te houden. Ook vragen wij u uw bezoek alleen te plannen indien u vrij bent van gezondheidsklachten. Meer informatie over deze bezoekersvoorwaarden vindt u hier.

Kunt u ook niet wachten om ons Castellum weer te betreden en op reis te gaan door het verleden? Reserveer uw ticket(s) dan nu hier. Wij kijken alvast uit naar uw komst. Tot snel!

Moeder en kind bekijken een stuk binnen de interactieve expositie bij Museum Hoge Woerd