Nieuw: speurtocht door het castellum

Gewapend met onze nieuwe speurtocht, doorkruizen jonge avonturiers het gehele castellum op zoek naar de juiste antwoorden op de vragen. Maar met een goede speurneus ben je er nog niet! Om de juiste oplossing te vinden, heb je ook een goed puzzelbrein nodig! En wanneer je klaar bent, komen je handige knutselvingers goed van pas om een leuk souvenirtje in elkaar te zetten.

Ons onlangs geïntroduceerde Kinderspoor blijkt nu al een groot succes! Met deze activiteit gaat de gehele familie op ontdekkingstocht door het castellum, op zoek naar mysterieuze museumschatten.

Maar deze zomervakantie valt er nog veel meer te beleven bij Museum Hoge Woerd. Met onze nieuwe speurtocht kunnen kids zelfstandig op avontuur in en om het terrein van Castellum Hoge Woerd, op zoek naar de juiste plekken en antwoorden op de vragen. De speurtocht is iedere dinsdag t/m zondag tijdens openingstijden (10:00 – 17:00 uur) te verkrijgen bij de balie van het castellum. De speurtocht is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar om zelfstandig te volbrengen, maar jongere kinderen kunnen natuurlijk ook onder begeleiding van een oudere lekker speuren en puzzelen. De speurtochten kosten €2,- per stuk.