Verlengd: wisselexpositie Historisch Hout

Tot en met zondag 28 juni 2020 te zien in Castellum Hoge Woerd: de wisselexpositie Historisch Hout. Elf kunstenaars exposeren unieke werken van hout: beeldhouwwerken, meubels, objecten, papier, oloides en sieraden. Met verschillende demonstraties.

In de wisselexpositie Historisch Hout werken elf houtkunstenaars samen: meubelmakers, beeldhouwers, makers van objecten en sieraden. De verbindende factor is hout. De expositie laat de diversiteit van hout zien. Alle kunstenaars werken met oud, gerecycled, gereclaimed, lokaal of duurzaam hout. Het Castellum Hoge Woerd is een vanzelfsprekende plek voor deze expositie: in het Castellum komen de Romeinse wortels van de regio samen met natuur en cultuur, net zoals de kunstenaars de verbondenheid laten zien van hun materiaal met de geschiedenis en het heden.

Deze wisselexpositie is gratis te zien op het Platform en in de Foyer van Castellum Hoge Woerd. Bezoek voor meer informatie over de exposanten de website van Steede Hoge Woerd.

Let op: het museum, inclusief de expositie(s), is tijdelijk alleen toegankelijk op vertoon van een geldige (gratis) reservering. U reserveert uw ticket(s) eenvoudig via onze reserveringspagina

 

Openingstijden:
t/m zondag 28 juni 2020
za + zo van 10.00-17.00 uur (werkdagen tijdelijk gesloten)

Exposant Ineke Visser: 
Exposant Lex Polman:

Exposant Martin van der Meulen: