Wisselexpositie Historisch Hout

Van 21 februari t/m 15 april 2020 te zien in Castellum Hoge Woerd: de wisselexpositie Historisch Hout. Elf kunstenaars exposeren unieke werken van hout: beeldhouwwerken, meubels, objecten, papier, oloides en sieraden. Met verschillende demonstraties.

In de wisselexpositie Historisch Hout werken elf houtkunstenaars samen: meubelmakers, beeldhouwers, makers van objecten en sieraden. De verbindende factor is hout. De expositie laat de diversiteit van hout zien. Alle kunstenaars werken met oud, gerecycled, gereclaimed, lokaal of duurzaam hout. Het Castellum Hoge Woerd is een vanzelfsprekende plek voor deze expositie: in het Castellum komen de Romeinse wortels van de regio samen met natuur en cultuur, net zoals de kunstenaars de verbondenheid laten zien van hun materiaal met de geschiedenis en het heden.

Deze wisselexpositie is gratis te zien op het Platform en in de Foyer van Castellum Hoge Woerd. Tijdens de expositie geven verschillende exposanten workshops waarin je als deelnemer verschillende houttechnieken en -toepassingen leert kennen. Bezoek voor meer informatie over de exposanten de website van Steede Hoge Woerd.

Openingstijden:
van 21 februari t/m 15 april 202,
di t/m zo van 10.00-17.00 uur (maandag gesloten)

Exposant Ineke Visser: 
Exposant Lex Polman:

Exposant Martin van der Meulen: