Rondleidingen

Het museum biedt rondleidingen aan voor particulieren, families, groepen en ook de zakelijke markt.

Tijdelijk geen standaard rondleidingen
Belangrijk: De deuren van Museum Hoge Woerd zijn weer volgens het reguliere schema geopend: iedere dinsdag t/m zondag. Echter, in navolging van de meest recente maatregelen, zullen de reguliere rondleiding tijdelijk nog geen doorgang vinden. Wel zijn groepsrondleidingen met uw eigen gezelschap mogelijk. Lees verder voor de mogelijkheden.

Openlucht rondleiding (standaard aanbod, tijdelijk niet beschikbaar)
Iedere zaterdag en zondag om 14.00 uur is er de vaste rondleiding langs de schatten van de Hoge Woerd. Een gids neemt je mee over het buitenterrein van het Castellum: van de constructie van het Castellum zelf, tot aan het voormalige badhuis, het gebied waar de Rijn ooit gestroomd heeft en langs interessante locaties waar opmerkelijke vondsten zijn gevonden. Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.

Rondleiding op afspraak
Met het formulier onderaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor een rondleiding op afspraak, buiten de vaste tijden, bijvoorbeeld voor de hele familie of met uw collega’s. Een rondleiding met een ervaren, goed opgeleide gids duurt ongeveer een uur.

Er is keuze uit twee verschillende rondleidingen:
1. Schip en inventaris – 60 euro per groep, voor max. 20 personen
2. Wachttoren en limes – 50 euro per groep, voor max. 15 personen
Groepsbezoeken dient u minimaal 2 weken van tevoren te reserveren. Reserveringen worden binnen 3 werkdagen in behandeling genomen.

Let op: Uw aanmelding is pas definitief als u een bevestiging per mail heeft ontvangen.

Rondleiding aanvragen